Om Scheriproct®

Scheriproct® är ett väl dokumenterat receptfritt läkemedel som ger både antiinflammatorisk effekt som minskar klåda och smärtlindring orsakad av hemorrojder och analfissurer. Scheriproct finns som salva och suppositorier och kan köpas receptfritt på ditt närmsta apotek såväl som online.

Bakgrund

Scheriproct har hjälpt människor att bli av med försvårade hemorrojdersymtom i över 50 år och vår dubbelverkande formel har klarat tidens test. Scheriproct® innehåller en kombination av en lokalbedövningsämne och en kortikosteroid, som också ordineras av läkare eftersom det har en kliniskt bevisad effekt på hemorrojder, ytliga analfissurer och en god säkerhetsprofil.

Vision

Hemorrojder är ett tillstånd som, förutom att orsaka besvärande symtom, ofta omges av tabu, skam och förlöjligande. Vår vision är att avsluta det fysiska och känslomässiga lidandet i samband med hemorrojder och förbättra människors livskvalitet genom att erbjuda en snabb och effektiv behandling av analbesvär. Vi gör det genom att inspirera människor att vidta åtgärder mot sina hemorrojder innan problemet blir större. Eftersom hemorrojder verkligen borde vara ett av livets små problem.